Struktura korporacije

U nastojanju da obezbedi svojim klijentima najbolju moguću lokalnu i regionalnu podršku Centec grupa obezbeđuje svetsku strukturu za prodaju i servis sa predstavništvima na nekoliko kontinenata i malim dobro integrisanim globalanim mrežama prodaje i servisnih partnera. Brzo donošenje odluka i fleksibilnost karakterišu naše tri proizvodne lokacije u Maintal-u (Nemačka), Prag i Hožatev (Češka). Izvesno je da ćemo uvek zadržati visok nivo kvaliteta i kratke rokove trajanja projekata.

 

Sa trase kao sistem provajdera za piće i prehrambenu industriju kao i farmaceutsku industriju, hemijsku industriju i energetiku mi smo posvećeni da služimo vašim zahtevima. Pored vrhunskog kvaliteta i tehnološke zrelosti naših mašina i sistema, naši zaposleni imaju veliko znanje o proizvodnim procesima u cilju planiranja pravog rešenja za vašu primenu. Efikasan interfejs između procesa projektovanja i zahteva je osnova našeg uspeha.

 

Montaža, puštanje u rad i obuka operatera se obavlja na lokaciji kupca bilo gde u svetu i vrše je Centec-ovi obučeni stručnjaci. Nakon prodaje obezbeđena je podrška putem telefona, internet-a (modema) i uz pomoć Centec-ovih tehničara koji pružaju najpovoljnije rešenje za podršku Centec-ovih sistema i komponenti.